Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1746g419kcal21g59.4g3.5g36.7g
Oliiviöljy 135g1191kcal0g0g134.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original100g70kcal4g8g3g3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)100g20kcal0g6.5g0g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g3530kcal59.4g167.4g283.2g82g
Valittu annoskoko2320g1765kcal29.7g83.7g141.6g41g
Annoskoko puolitettuna1160g883kcal14.9g41.9g70.8g20.5g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318