Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu301g379kcal33.1g0.9g27.1g0g
Sokeri 334g1357kcal0g334g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste334g2474kcal0g0g274.1g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g100g341kcal13g67.7g1.7g5.3g
Tattarijauho, Myllynparas669g2273kcal86.9g451.3g11.4g35.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g54kcal0g13.2g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito167g79kcal0.2g15.7g1.7g0.2g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g376g128kcal1.9g24.1g2.3g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g14256kcal272.8g1832.8g636.6g106.8g
Valittu annoskoko2320g7128kcal136.4g916.4g318.3g53.4g
Annoskoko puolitettuna1160g3564kcal68.2g458.2g159.2g26.7g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915