Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g750g1800kcal66g352.5g13.5g90g
Ketsuppi 200g183kcal2.5g38.4g0.8g2.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)550g990kcal126.5g0g44g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g250g975kcal60g2.5g80g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50g15kcal1g2.1g0.2g1.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Katkarapu 500g342kcal72.2g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g8678kcal659.6g803.8g288.2g188g
Valittu annoskoko2320g4339kcal329.8g401.9g144.1g94g
Annoskoko puolitettuna1160g2169kcal164.9g201g72.1g47g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424