Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g251g176kcal30.2g10.1g1.3g0g
Rypsiöljy 168g1481kcal0g0g167.5g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1340g4489kcal184.9g859g30.8g80.4g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g134g470kcal34.8g3.4g36.2g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g67g142kcal13.4g4g8g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g67g59kcal10.7g0.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g13724kcal550.6g1773.2g491.6g161g
Valittu annoskoko2320g6862kcal275.3g886.6g245.8g80.5g
Annoskoko puolitettuna1160g3431kcal137.7g443.3g122.9g40.3g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149