Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 252g1829kcal3g1g205g0g
Sokeri 107g435kcal0g107.1g0g0g
Kaurahiutale 202g755kcal29.3g115g14.7g20.2g
Vehnäjauho, sunnuntai246g861kcal29.5g174.6g5.2g7.4g
Mansikka, Tuore1261g542kcal6.3g105.9g2.5g24g
Valkosuklaa panda, levy 130g252g1410kcal21.2g138.7g85.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g11663kcal178.6g1284.6g626.2g103.2g
Valittu annoskoko2320g5832kcal89.3g642.3g313.1g51.6g
Annoskoko puolitettuna1160g2916kcal44.7g321.2g156.6g25.8g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569