Neljän munan pannukakku

4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)274g603kcal35.9g1.4g51g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g93g673kcal0.9g0.9g74.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1245g568kcal37.4g59.8g18.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai685g2397kcal82.2g486.3g14.4g20.5g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g8632kcal312.8g1134.2g317.6g41g
Valittu annoskoko2320g4316kcal156.4g567.1g158.8g20.5g
Annoskoko puolitettuna1160g2158kcal78.2g283.6g79.4g10.3g
Arvot/100g100g186kcal6.7g24.4g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432908