Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 567g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80170g691kcal129.3g8.5g15.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1135g1429kcal124.8g3.4g102.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 284g936kcal5.7g8.5g99.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g28g2.8kcal0.4g0g0.2g24.1g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Voi 119g864kcal1.4g0.5g96.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g7847kcal523.2g41.8g627.4g48.2g
Valittu annoskoko2320g3924kcal261.6g20.9g313.7g24.1g
Annoskoko puolitettuna1160g1962kcal130.8g10.5g156.9g12.1g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107