Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 364g519kcal45.5g1.1g37.3g0g
Sokeri 496g2015kcal0g495.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g83g604kcal0.8g0.8g66.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 166g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.5g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g132kcal0g32.8g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta645g2323kcal83.9g451.8g13.6g22.6g
Kookoshiutale 58g383kcal4.7g3.7g37.4g9.4g
Hasselpähkinä 108g693kcal15.2g3.7g65.6g18.8g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)318g1503kcal13g193.8g73.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g16461kcal329.6g2392.2g586.4g102g
Valittu annoskoko2320g8230kcal164.8g1196.1g293.2g51g
Annoskoko puolitettuna1160g4115kcal82.4g598.1g146.6g25.5g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316