Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 167g27kcal3.5g0.5g0.6g2.5g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g50g55kcal0.5g12.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)383g104kcal5g18.4g0.8g6.5g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)667g533kcal110.7g0g6.7g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl417g500kcal14.2g15g41.7g0g
Tomaatti 217g49kcal1.2g7.5g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g2794kcal279.8g147.6g104g39.2g
Valittu annoskoko2320g1397kcal139.9g73.8g52g19.6g
Annoskoko puolitettuna1160g698kcal70g36.9g26g9.8g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239