Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g744g967kcal119g0g55.1g0g
Maustekurkku338g56kcal2.4g10.1g0.3g6.1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka225g23kcal2.5g1.8g0.5g2.3g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g113g16kcal1.6g1.7g0.2g1.4g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 428g1274kcal6.4g27.3g128.5g0.2g
Kananmuna, keitetty 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g5499kcal331.6g104.8g421g27.6g
Valittu annoskoko2322g2749kcal165.8g52.4g210.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna1161g1375kcal82.9g26.2g105.3g6.9g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780