Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 451g344kcal8.5g69.9g0.9g4.5g
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Purjosipuli 30g6.8kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.7g25kcal1.7g0.4g1.7g0g
Nakki,popsi grillinakki479g1241kcal57.5g26.8g100.6g1g
Vesi, vesijohtovesi 1224g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g3309kcal138.8g208.4g207.2g17.4g
Valittu annoskoko2324g1655kcal69.4g104.2g103.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna1162g827kcal34.7g52.1g51.8g4.4g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754