Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 46g402kcal0g0g45.5g0g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g700g805kcal154g0g17.5g0g
Tomaattimurska 700g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 25g17kcal0.3g2.8g0.3g1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%270g431kcal7.3g7.3g40.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 235g47kcal1.6g7g0.2g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g4028kcal343g142g212g48.8g
Valittu annoskoko2324g2014kcal171.5g71g106g24.4g
Annoskoko puolitettuna1162g1007kcal85.8g35.5g53g12.2g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368