Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g50g230kcal0.3g0.3g25.5g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g200g780kcal0.4g194g0g0g
Raparperi 960g323kcal6.6g52.8g1g13.4g
Culinesse (Flora), annos 10g250g1150kcal1.3g1.3g127.5g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu220g277kcal24.2g0.7g19.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4655g10313kcal133.8g1581.2g356g52.6g
Valittu annoskoko2328g5157kcal66.9g790.6g178g26.3g
Annoskoko puolitettuna1164g2578kcal33.5g395.3g89g13.2g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570