Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1276g4275kcal153.1g842.2g30.6g104.6g
Grahamjauho 78g256kcal8.2g47.3g1.7g7.7g
Siirappi 57g171kcal0.1g42g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 57g183kcal16.4g4g11.3g17.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 45g306kcal12.2g3.1g26.3g5.6g
Rypsiöljy 35g313kcal0g0g35.4g0g
Vesi709g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 71g53kcal9.3g0.8g0.3g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g11113kcal398.6g1878.8g211.2g280.4g
Valittu annoskoko2328g5557kcal199.3g939.4g105.6g140.2g
Annoskoko puolitettuna1164g2778kcal99.7g469.7g52.8g70.1g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010