Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1500g1073kcal27.3g216.4g3g16g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)225g405kcal42.8g0.2g24.8g0g
Aurajuusto87g296kcal17.4g0g25.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%53g147kcal15.7g0.8g8.9g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 83g301kcal23g0g23.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%375g319kcal3.8g16.9g26.3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 7.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4659g5161kcal260g468.6g232.2g32g
Valittu annoskoko2330g2581kcal130g234.3g116.1g16g
Annoskoko puolitettuna1165g1290kcal65g117.2g58.1g8g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089