Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 47g104kcal8.2g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g47g35kcal2.6g5.6g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.7g11kcal0.2g0.8g0.7g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 39g38kcal1.2g7.7g0.1g0.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g10g15kcal1.3g0g1g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton39g10kcal1.3g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g478kcal31.2g35.6g22.8g2g
Valittu annoskoko234g239kcal15.6g17.8g11.4g1g
Annoskoko puolitettuna117g119kcal7.8g8.9g5.7g0.5g
Arvot/100g100g102kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965