Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka13g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g31g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g38g9kcal0.6g1.6g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.2g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g91kcal10g9.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko233g46kcal5g4.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna117g23kcal2.5g2.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g20kcal2.1g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167