Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 156g118kcal2.9g24.1g0.3g1.6g
Ruokakerma, Pirkka 10%63g75kcal1.8g2.8g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g400kcal10.2g56g13g3.8g
Valittu annoskoko233g200kcal5.1g28g6.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna117g100kcal2.6g14g3.3g1g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456