Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g42g5.9kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow6.7g12kcal0g0.4g1.1g0g
Arla Apetina Feta 3%28g31kcal5.1g0.6g0.8g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton65g93kcal7.8g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna (vanha, kuorittu)53g43kcal1g9.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g407kcal30g23.2g20.2g2.8g
Valittu annoskoko233g204kcal15g11.6g10.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna117g102kcal7.5g5.8g5.1g0.7g
Arvot/100g100g87kcal6.4g5g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248