Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 105g49kcal0.5g8.8g0.2g2g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kaurahiutale 12g45kcal1.7g6.8g0.9g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.8g0.1g0.3g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)11g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g628kcal7.6g92.4g20.8g9.4g
Valittu annoskoko233g314kcal3.8g46.2g10.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna117g157kcal1.9g23.1g5.2g2.4g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191