Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)84g91kcal19.4g0g1.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Soijakastike 6.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g75g270kcal9g54.7g1.1g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)38g69kcal8.2g0.7g3.7g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g19g79kcal0.4g0.5g8.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g5.6g1.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g1076kcal74.6g114g34.6g0g
Valittu annoskoko233g538kcal37.3g57g17.3g0g
Annoskoko puolitettuna117g269kcal18.7g28.5g8.7g0g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560