Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 75g91kcal16g0g3g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g22g3.2kcal0.4g0.4g0g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)42g17kcal0.9g2.9g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Riisi, keitetty, suolaa 68g93kcal1.6g20.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g530kcal38.6g49.4g18.8g2g
Valittu annoskoko233g265kcal19.3g24.7g9.4g1g
Annoskoko puolitettuna117g133kcal9.7g12.4g4.7g0.5g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853