Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g84g50kcal1.3g10.9g0.1g0.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g4.2g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g17g3.3kcal0.2g0.5g0g0g
Seiti x-tra67g53kcal11.3g0.7g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g390kcal26.4g25.4g19.8g1.6g
Valittu annoskoko234g195kcal13.2g12.7g9.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna117g98kcal6.6g6.4g5g0.4g
Arvot/100g100g83kcal5.6g5.4g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842