Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g49g166kcal5.8g29.2g1.4g5.8g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 38g13kcal1.1g1.8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 13g67kcal0g0g7.5g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 100g36kcal0.2g7.1g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g830kcal14.6g142g18g15.6g
Valittu annoskoko234g415kcal7.3g71g9g7.8g
Annoskoko puolitettuna117g208kcal3.7g35.5g4.5g3.9g
Arvot/100g100g178kcal3.1g30.4g3.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312496