Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g157g42kcal1.4g7.8g0g2.7g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 16g7.1kcal0.5g0.8g0.2g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g4.7g12kcal0g4.7g0g0g
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12.1g0g
Kananmuna, annos 65g10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g472kcal7g28g37.4g5.6g
Valittu annoskoko234g236kcal3.5g14g18.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna117g118kcal1.8g7g9.4g1.4g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011