Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 72g87kcal15.3g0g2.9g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g140g49kcal2.5g9g0.3g4.5g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Osterikastike, Blue Dragon4.7g5.7kcal0.2g1.3g0g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g398kcal37.2g22.8g17.6g9g
Valittu annoskoko234g199kcal18.6g11.4g8.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna117g99kcal9.3g5.7g4.4g2.3g
Arvot/100g100g85kcal8g4.9g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359