Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g700g1099kcal152.6g0g49.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1050g799kcal19.7g162.7g2.1g10.5g
Porkkana 210g69kcal1.3g11.7g0.4g5.4g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Maustepippuri, annos 1g14g0.4kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 7.7g16kcal2.3g0.5g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4662g4144kcal362.2g376.8g107g45g
Valittu annoskoko2331g2072kcal181.1g188.4g53.5g22.5g
Annoskoko puolitettuna1166g1036kcal90.6g94.2g26.8g11.3g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839