Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali957g202kcal11.5g32.5g1.9g20.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 732g1665kcal139g0g124.4g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 12g26kcal3.7g0.8g0.9g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g113g14kcal1.7g1.7g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g225g765kcal4.5g6.8g81g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4662g5696kcal351.8g84.4g441.8g40.4g
Valittu annoskoko2331g2848kcal175.9g42.2g220.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna1166g1424kcal88g21.1g110.5g10.1g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513