Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa300g81kcal1.8g15.9g0.6g7.5g
Peruna (vanha, kuorittu)600g493kcal10.8g105.7g0.6g6g
Paprika, punainen450g116kcal4.1g20.7g1.8g9g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Jauheliha, sika-nauta 600g1330kcal105.1g0g102.1g0g
Heinz ketsuppi75g77kcal0.7g17.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4668g4370kcal254g351.6g211.6g55.6g
Valittu annoskoko2334g2185kcal127g175.8g105.8g27.8g
Annoskoko puolitettuna1167g1093kcal63.5g87.9g52.9g13.9g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926