Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa997g997kcal109.7g29.9g49.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml100g21kcal8.1g0g0.3g0.1g
Välipalakeksi, digestive 539g2302kcal34.9g317.9g98.3g17.9g
Maitorahka, milbona (500g)90g61kcal10.9g3.5g0.2g0g
Margariini 80% keskiarvo90g637kcal0.3g0.2g71.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.6g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.8g1.3g45g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g60g173kcal0.7g33.5g0g23.9g
Hermesetas-jauhe12g35kcal0.1g6.7g0g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g9787kcal439.2g806g531.2g93.4g
Valittu annoskoko2336g4893kcal219.6g403g265.6g46.7g
Annoskoko puolitettuna1168g2447kcal109.8g201.5g132.8g23.4g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500