PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1325g505kcal3.6g93.2g1.2g45.4g
Vehnäjauho puolikarkea 261g895kcal26.6g182.6g3.1g9.1g
Sokeri 171g692kcal0g170.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.4g1g33.9g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g141g759kcal0.6g0.7g84.3g0g
Maito, Kevyt90g42kcal2.9g4.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g6830kcal151.2g927.8g247.8g109.2g
Valittu annoskoko2336g3415kcal75.6g463.9g123.9g54.6g
Annoskoko puolitettuna1168g1708kcal37.8g232g62g27.3g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219