Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g875g219kcal11.4g36.7g1.7g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow744g632kcal34.2g111.6g3.7g37.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4673g4341kcal357.2g296.6g185.8g74.4g
Valittu annoskoko2336g2170kcal178.6g148.3g92.9g37.2g
Annoskoko puolitettuna1168g1085kcal89.3g74.2g46.5g18.6g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59465