Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 437g354kcal6.9g73.5g0.2g13.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
Selleri, annos 50g87g12kcal0.9g2.6g0g0g
Lanttu 175g50kcal1.7g8g0.5g3.1g
Vesi874g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g22g20kcal0.7g0.8g1.5g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g219g262kcal7.4g7.9g21.9g0g
Herne 175g121kcal8.8g16.4g0.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4676g2001kcal61.4g293.4g50.8g55.8g
Valittu annoskoko2338g1001kcal30.7g146.7g25.4g27.9g
Annoskoko puolitettuna1169g500kcal15.4g73.4g12.7g14g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644