Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g1048g2095kcal146.7g22g157.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g873g524kcal8.7g39.3g34.9g5.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g35g314kcal0g0g34.9g0g
Tilli mauste8.7g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g5.9kcal0.3g1.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g18g11kcal1.3g1.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 349g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4676g5920kcal315g130.8g454.4g10.4g
Valittu annoskoko2338g2960kcal157.5g65.4g227.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna1169g1480kcal78.8g32.7g113.6g2.6g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565