Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)468g1590kcal30.9g364.7g2.8g3.3g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%935g1590kcal177.7g0g93.5g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g585g409kcal18.7g70.1g1.2g0g
Kantarelli eli keltavahvero351g70kcal8.8g4.2g1.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4676g7318kcal472.2g878g198.6g20g
Valittu annoskoko2338g3659kcal236.1g439g99.3g10g
Annoskoko puolitettuna1169g1830kcal118.1g219.5g49.7g5g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136