Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu384g484kcal42.2g1.2g34.6g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 300g1598kcal1g1.1g180g0g
Maito,kevyt (valio) 100g300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Raparperi 360g121kcal2.5g19.8g0.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4677g11950kcal231.4g1691.4g453g51.2g
Valittu annoskoko2339g5975kcal115.7g845.7g226.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna1169g2988kcal57.9g422.9g113.3g12.8g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287