Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 87g124kcal10.9g0.3g8.9g0g
Voi 40g287kcal0.5g0.2g32.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g30g182kcal6.3g2g16.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g10g1kcal0.1g0g0.1g8.4g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.9kcal0g2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.7g18kcal0.9g0.5g1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Voi 2.7g19kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g2g12kcal0.4g0.1g1.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g1332kcal40.2g12.8g125.6g21g
Valittu annoskoko234g666kcal20.1g6.4g62.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna117g333kcal10.1g3.2g31.4g5.3g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.7g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597