Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 62g21kcal1.9g3.1g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g428kcal12.7g87.4g1.5g4.4g
Margariini 80 % laktoositon 22g153kcal0.1g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g1323kcal32.2g202.8g39.8g9g
Valittu annoskoko234g662kcal16.1g101.4g19.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna117g331kcal8.1g50.7g10g2.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.4g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250