Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 36g123kcal3.6g25g0.4g1.2g
Margariini 60%, kultarypsi 28g150kcal0.1g0.1g16.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 19g25kcal0.5g0.6g2.3g0g
Tonnikala öljyssä 26g50kcal7.1g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa38g113kcal8.6g0g8.6g0g
Kevytkerma56g68kcal1.8g2.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g1144kcal51.2g56.6g78.8g2.4g
Valittu annoskoko234g572kcal25.6g28.3g39.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna117g286kcal12.8g14.2g19.7g0.6g
Arvot/100g100g244kcal10.9g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726