Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 92g31kcal0.6g5.1g0.1g1.3g
Mansikka 52g24kcal0.3g4.3g0.1g1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g78g305kcal0g76.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g720kcal1.8g172g0.4g4.6g
Valittu annoskoko234g360kcal0.9g86g0.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna117g180kcal0.5g43g0.1g1.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463