Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 28g153kcal0.3g0.1g17.2g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Raparperi pakastettu66g20kcal0.5g3.6g0.1g0.9g
Fariinisokeri9g38kcal0g9.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g1082kcal19.6g146g45.4g4.4g
Valittu annoskoko234g541kcal9.8g73g22.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna117g270kcal4.9g36.5g11.4g1.1g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875