Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)47g26kcal4g2.4g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.3g5.6kcal0.3g0.2g0.1g1.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit6g24kcal2.4g1g1.2g0.9g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g1.4g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g26g25kcal1.1g4.5g0.1g1.3g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g9g1.7kcal0.2g0g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g18kcal2.5g0g0.9g0g
Katkarapu 13g9kcal1.9g0g0.1g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g9g13kcal2.5g0g0.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä23g35kcal7.2g0g0.7g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g9g4.7kcal0.1g1.1g0.1g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g47g118kcal8.5g0.7g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g625kcal67g20.2g29.4g10g
Valittu annoskoko234g312kcal33.5g10.1g14.7g5g
Annoskoko puolitettuna117g156kcal16.8g5.1g7.4g2.5g
Arvot/100g100g134kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271878