Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6.8g15kcal0.9g1.5g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g38g105kcal7.1g0g8.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.1g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Basilika, tuore 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g1.1g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g475kcal19.4g15.6g36g4.2g
Valittu annoskoko234g238kcal9.7g7.8g18g2.1g
Annoskoko puolitettuna117g119kcal4.9g3.9g9g1.1g
Arvot/100g100g102kcal4.1g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407