JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha132g218kcal25g0g13.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.7g2.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras12g33kcal1g6.3g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl22g29kcal2.8g0.1g1.9g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g647kcal59.8g19.8g36g5g
Valittu annoskoko234g324kcal29.9g9.9g18g2.5g
Annoskoko puolitettuna117g162kcal15g5g9g1.3g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927