Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 145g118kcal2.3g24.4g0.1g4.4g
Kesäkurpitsa zucchini 85g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Mineraalisuola keskiarvo 0.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g310kcal5.6g53g5.8g10g
Valittu annoskoko234g155kcal2.8g26.5g2.9g5g
Annoskoko puolitettuna117g78kcal1.4g13.3g1.5g2.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.3g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773