Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g75g60kcal8.3g2.2g2.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti5.6g10kcal0.2g0.7g0.8g0g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Basilika, tuore2.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g327kcal24.4g28.2g13g3g
Valittu annoskoko234g164kcal12.2g14.1g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna117g82kcal6.1g7.1g3.3g0.8g
Arvot/100g100g70kcal5.2g6g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99738