Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste30g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 7.5g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Kukkakaali, tuore30g6kcal0.5g0.7g0.1g0.5g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g131kcal10.4g9.2g5.4g3.6g
Valittu annoskoko235g66kcal5.2g4.6g2.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna117g33kcal2.6g2.3g1.4g0.9g
Arvot/100g100g28kcal2.2g2g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876