Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g35g210kcal7.3g2.3g18.9g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g18g125kcal0g0g14g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g70g179kcal4.1g2.2g16.7g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Canderel makeutusjauhe2.6g10kcal0.1g2.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio70g98kcal2g4.6g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g1359kcal36.6g24.6g123.8g0g
Valittu annoskoko235g680kcal18.3g12.3g61.9g0g
Annoskoko puolitettuna117g340kcal9.2g6.2g31g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.2g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913