Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g134g54kcal0.7g16.1g0.3g0g
Kaurahiutale 11g40kcal1.6g6.1g0.8g1.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton8g58kcal0g0g6.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)35g122kcal4.2g24g0.7g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g860kcal22.2g156.2g17.4g8.8g
Valittu annoskoko234g430kcal11.1g78.1g8.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna117g215kcal5.6g39.1g4.4g2.2g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844