Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 50g6.4kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Tomaatti, tuore44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Tonnikala öljyssä 66g125kcal17.8g0g5.9g0g
Kurkku, tuore26g2.6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g423kcal49.8g5.4g22g2.6g
Valittu annoskoko234g212kcal24.9g2.7g11g1.3g
Annoskoko puolitettuna117g106kcal12.5g1.4g5.5g0.7g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751